divendres, 8 de novembre del 2013

Accés a Internet

L’accés a internet el proporcionen els proveïdors d’accés (ISP, Internet Service Provider) que solen ser les mateixes companyies de telefonia de veu.
Hi ha diferents tecnologies d’accés, la més popular és l’ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) que empra la línia telefònica per cable de coure. L’assimetria ve donada per la diferent velocitat de transferència que admet en cada un dels sentits. És molt petita quan la informació va de del client al servidor (pujada d’informació) i, en canvi, és molt més gran en sentit invers (baixada d’informació). La velocitat de transferència no és constant i pot variar per factors diversos. La velocitat nominal que donen els proveïdors d’accés indica la màxima possible.
Per mesurar la velocitat instantània hi ha aplicacions a la xarxa que fan aquesta funció, a més de les que ofereixen els mateixos proveïdors. Proveu amb la que us indiquem a continuació: test ADSL.
1.- Mesura la velocitat d'accés que tenim a la nostra aula d'informàtica.
2.-  En casa: mesura la velocitat d’accés de la teva connexió a Internet, enviam una captura de pantalla amb els resultats del test, al meu correu lamg2011@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada